Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Tudod kivel szórakozz? Ezekkel a honlapokkal! :)

2012. június 12. 23:02 - Uni-Verzum

Összegyűjtöttem pár honlapot, ahol nem csak bambán nézhetitek az unalmas szövegeket, hanem játszattok, szórakozhattok is velük. 

Webcam Toy - http://neave.com/webcam/

webcam_toy.jpg

Ezen a honlapon a webkamerátok segítségével mindenféle videó trükköt tudtok élesíteni, pl. retro hatás, tükrözés, spirál, stb. Nekem a kedvencem az "old movie", a "comic strip" és az "underwater". Ha valami nagyon király képet sikerült összeállítanunk, le is fényképezhetjük azt a honlapon, amit aztán meg is oszthattok a facebookon. Jól el lehet vele hülyéskedni pár percig... :)

 

Infinite OZ - http://www.syfy.com/tinman/oz/

infinite_oz.jpg

 Ez a honlap kevésbé interaktív, mint az előző, viszont egy vég nélküli galaxisba visz minket. A zoomolás sebességét állítani lehet a bal felső sarokban. Durván bele lehet szédülni a folyamatosan változó világokba, de az elképesztő részletgazdagság sokáig rabul ejti az embert...

 

Screamin' Beans - http://www.simonpanrucker.com/beans.swf

screamin_beans.jpg

Na, ez egy kicsit "agyatlan". A cél egyszerű: klikkeléssel elnyomni a "szegény" kis babszemeket. Minden elnyomás után jön egy újabb babszem, aki más és más módon fejezi ki szörnyülködését a babtalanítás láttán. Egyszeri poénnak jó... :) 

 

Flame Painter - http://www.escapemotions.com/experiments/flame/index.html#top

flame_painter.jpg

Lángfestést. Se több, se kevesebb. Sok funkciót lehet állítani: a színeket, a vonalak vastagságát, a "káosz" nagyságát. Gyöngyörű "fényfestményeket" lehet vele elkészíteni, érdemes minden funkciót kipróbálni...

 

Jó szórakozást! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr524584520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása