Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Új logónk, a szurikáta titkai

2017. augusztus 22. 22:11 - Uni-Verzum

Két lábon állva hosszasan figyel? Bizony, ő a szurikáta. A kietlen sivatagok mérhetetlenül aranyos állatkája a Telér-Trade Kft. háza táján foglalja el ezentúl méltó helyét, ugyanis új logónk megálmodásánál rá esett a választás. Hogy miért? Eláruljuk! Leleményessége és társas életmódja révén ez a lenyűgöző emlős képes biztosítani túlélését a könyörtelen vidéken. De miként? Ezek az alig 30 centiméteres, első látásra sérülékenynek tűnő állatok rendkívüli módon képesek dacolni folyamatosan a sivatagi ragadozókkal és az éghajlat viszontagságaival. A Telér-Trade Kft. fennállása óta (1990) nem juthatott volna el idáig, ha nem figyeli a piacot folyamatosan és nem rendelkezik naprakész információkkal a fogyasztók kielégítése érdekében. Ez az arany bundájú, földi mókushoz kissé hasonlító, bár valójában teljesen más életmódot folytató, csinos és mozgékony szurikáta. Tudtátok, hogy a busmanok csodálatos leleményessége miatt szinte emberszámba veszik? Mindig csapatban dolgoznak és folyamatosan együttműködnek. Szimpatikus szokása, hogy az egész csapat képes hosszasan két lábra állva figyelni és jelezni egymás felé, ha veszély közeleg. A kolóniákban egyfajta munkamegosztás van jelen, amíg egyes egyedek táplálkoznak vagy pihennek, a többiek figyelnek és megfigyelnek. Ez jellemzi a mi cégünket is. Apropó, ha élelemről van szó, kiéleződnek érzékszerveink, hisz imádjuk a finomabbnál finomabb falatokat! 

A kolónia tagjai gondoskodnak egymásról sőt, még játszani is szoktak. Tőlünk sem áll távol a móka és kacagás, órákat vagyunk képesek rajzolni az Uniball termékeivel, hogy valakit jó kedvre derítsünk. Leleményességünk nem ismer határokat, kreativitásunkat az irodában is kamatoztatjuk. 

Tudtátok, hogy a mindenki által kedvelt örök klasszikus Walt Disney Oroszlánkirályának Timonját is egy szurikátáról mintázták? Sőt, mi több ezen állatok életéről még valóságshow is készült "Szurikáták udvarháza" (eredeti nevén: Meerkat Manor)  címmel, az Animal Planet jóvoltából.

A BBC egyik dokumentumfilmjében fény derül arra is, hogy igaz rettentő aranyos teremtés, ám háziállatnak nem túl előnyös, mert megjelöli a gazdáját és a házat, az idegen betolakodókat pedig megharapja. Tehát levonhatjuk a következtetést, hogy ragaszkodó, akárcsak mi! Ragaszkodunk a kiváló minőséghez, meglévő és leendő ügyfeleinkhez valamint a jó csapathoz. 

A magyarországi állatkertekben messze az egyik legkedveltebb mongúzfaj, nem hiába találkozhatunk velük Budapesten,  Nyíregyházán,  Miskolcon,  Debrecenben,  Pécsett,  Kecskeméten,  Szegeden és Veszprémben is. Lessétek meg őket ti is!

 

1.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr1112773172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása