Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Zawadi, a mi "gyermekünk"

2017. szeptember 25. 19:00 - Uni-Verzum

A Telér Trade Kft. háza táján mindig zajlik az élet! Nem titok, hogy nagy állatbarát hírében állunk, és minden sanyarú sorsú, elveszett, magányos egyedet szívesen látunk. Volt már kanárink (Csipi), degunk (Pati) és egy cirmos cicánk is de szurikátánk, az még nem! Gondolkodtunk, hogy mivel is ünnepelhetnénk meg új logónk létrejöttét és a döntés megszületett! Örömmel jelentjük be, hogy immár hivatalosan is a Fővárosi Állat- és Növénykert Zawadi nevű szurikátájának vagyunk ezüst fokozatú, tiszteletbeli nevelőszülei! 

img_9642.JPG

img_9620.JPG

Ügyvezetőnk, Petróczi Gábor a büszke "apa"!

Zawadi hím példány, Dél-Afrikából származik, nevének jelentése: ajándék.  Édesanyja, Vanessa is az állatkerti szurikáták között él. Az örökbefogadás zökkenőmentesen és gyorsan zajlott, ezúton is köszönjük a sok segítséget és közreműködést Montskó Évának, a Budapesti Állatkerti Alapítvány kuratóriumi elnökének. 

img_9616.JPG

Az első fontos megnyilvánulásunk egy nevelőszülői értekezlet lesz október elsején, ahol részt veszünk az állomásjátékokban és izgalmas feladatokkal készülünk az örökbefogadók számára. A programunk már megvan, de egyelőre legyen titok. Annyit azonban elárulhatunk, hogy a Telér Trade állomásánál kreativitásban és inspiráló ötletekben nem lesz hiány! Őszintén reméljük, hogy az idő nekünk kedvez és egy kellemes napot tölthetünk el 2017. október 1-jén (vasárnap) a Fővárosi Állat és Növénykertben. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobb nevelőszülei lehessünk a mi Zawadinknak!

img_9651.JPG

img_9536.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5112894452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása