Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Valami régi, valami új

2018. január 18. 08:47 - Uni-Verzum

Az új évre és a januárra való tekintettel úgy gondoltuk, nekünk is  ideje valamit újítani! Egy nagy kedvenccel kedveskedünk Nektek, mely új köntösben mutatkozik.  A téli hónapokhoz igazodva letisztult, fehér tolltesttel rendelkezik a jól bevált Jetstream, UNI SXN-155-ös tollunk.

 

20151205_4b33ab.jpg

A különleges és kényelmes ujjpárnával rendelkező toll tintája pedig nem hazudtolja meg a kiváló UNI minőséget.

Mit is jelent ez?

  • Hibridtintával rendelkezik, mely víz és UV álló
  • Az utolsó cseppig kiírható
  • Speciális, Super Ink® technológiának köszönhetően gyorsan szárad, ezért balkezeseknek és a lágy írás kedvelőinek is kiváló választás csak úgy, mint a legtöbb UNI toll
  • A legtöbb festék könnyen mosható, különösen a színezék tinta. Ezzel szemben az UNI pigment tinta kiváló vízállósággal rendelkezik, így kitörölhetetlenné válik. Az UNI jó hírnevet szerzett az aláírások és fontos dokumentumok biztosításában

Vonalvastagsága 0,5 mm. és három klasszikus színben érhető el: fekete, kék és piros. A tinta megegyezik a kupak színével.

2usxn155f.png

2usxn155p.png

2usxn155k.png

Nektek hogy tetszik? Kipróbálnátok?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5413575847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása