Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Aki bújt, aki nem, jövök!

2018. április 23. 13:43 - Uni-Verzum

Már lassan egy éve, hogy a szurikáta lett a Telér Trade Kft. új logója. Egy korábbi posztunkban beszámoltunk róla, hogy miért esett a választásunk erre a szuper cuki állatkára. Amellett, hogy a Fővárosi Állat-és Növénykert Zawadi nevű szurikátájának vagyunk ezüst fokozatú nevelőszülei, természetesen sosem hagyunk Titeket szurikátás ajándékok és meglepetések nélkül.

Április elejétől május végéig, tehát két hónapon keresztül találkozhattok az Office Depot üzletekben a szurikáta állványával, mely szebbnél szebb POSCA filcek rejt.

Hogy mi is a POSCA és mi mindenre használható?

Az Uni Posca dekormarkert azért szeretjük, mert rengeteg féle módon használható. Vízalapú tintája fényálló, vízálló, és nem üt át a papíron (ezt újabban a felnőtt színező könyvek kedvelői nagyra értékelik, ugyanis a fekete Posca kiválóan használható fekete háttér eléréséhez anélkül, hogy eláztatná a papírt). De nem csak papíron működik jól ez a csoda filc. Fémre, fára, műanyagra, textilre, porcelánra, üvegre egyaránt használható, és lakkal fixálva minden felületen elérhető, hogy megmaradjon. Kreatív hobby tevékenységekhez épp úgy alkalmas, mint illusztrációk, dekorációk készítéséhez. Többféle vastagságban és színben elérhető, a vékony 0,7 mm-es hegytől egészen a széles, 8 mm-es hegyig.

 

1.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3813857194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása