Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Szebbé varázsoljuk az iskolakezdést

2020. augusztus 31. 14:42 - Uni-Verzum

Csatlakoztunk a #CsodaTáska vidám iskolakezdési programjához!

Emlékeztek még, hogy milyen izgalommal teli, ünnepélyes érzés volt kisiskolásként, a tökéletesen pontosra hegyezett ceruzák tolltartóba rendezése, az üres füzetek iskolatáskába pakolása? Nekünk jó volt rá visszagondolni.

Bízunk benne, hogy idén szeptemberben a lehető legtöbb gyerek részesül a készülődés vidám élményében, amire szívesen gondol majd vissza néhány évtizeddel később is.

Ezért döntöttünk úgy, hogy csatlakoztunk a #CsodaTáska a vidám iskolakezdéshez nevű kezdeményezéshez, amit a CsodaCsoport Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat indított. A részletekről IDE KATTINTVA olvashattok:

A jótékonysági program célja, hogy hátrányos helyzetű gyermekek és családjuk számára könnyítsék meg az iskolakezdést. Az ehhez nélkülözhetetlen iskolatáskákat, füzeteket, tollakat, ceruzákat, filctollakat, papírlapokat, vonalzókat és/vagy pénzadományokat várnak a szervezők, akik a Szeretetszolgálat kapcsolatain keresztül sikeresen juttatják el az összeállított táskákat az ország több mint 700 kistelepülésére, ahol a leginkább rászorulóknak tudnak segíteni.

Cégünk több mint 6300 darab füzetet adományozott a program keretein belül közel egymillió forint értékben.

Reméljük, hogy ezzel a hozzájárulással segíteni tudunk a hátrányos helyzetű gyermekeknek szebbé varázsolni az iskolakezdést, hogy mindenki egyenlő esélyekkel kezdhesse a tanévet!

teler_kft.jpg

raktar.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr1516183846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása