Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

3D-s festmények Szingapúrból

2013. július 29. 17:09 - Uni-Verzum

Keng Lye Szingapúrban élő művész. A festő szokatlan 3D-s alkotásokat készít, melyeket akrilfesték és epoxi gyanta segítségével hoz létre. A művész gyanta tetejére fest rá az akrilfestékkel és ismétli meg több rétegen keresztül. Keng Lye alkotásaival azt a hatást kelti, mintha egy tál vízben halak, teknősök, polipok és más vízi állatok úszkálnának. 2012-ben kezdte el a 3 dimenziós festmények készítését.

keng-lye-8.jpg

 

keng-lye-12.jpg

keng-lye-9.jpg

keng-lye-5.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr595432305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillaberk 2013.07.30. 23:04:35

Jópofa és biztos sok munka van benne. Dísztárgynak jó, de napi használatra nem éppen megfelelő. Mondjuk eszem a tányérról a sütit és egy teknősbéka néz rám. Vagy a finom sültet és az alól bukkan fel a teknősbéka. Nem degradálni akarom, mert piszok nagy dolog, de nálam csak dísztárgy lehetne
süti beállítások módosítása