Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Amikor természet és művészet találkozik

2019. január 12. 09:39 - Uni-Verzum

Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy a művészi energiáknak csak a képzeletünk szabhat határt. Szinte bármire alkothatunk bármivel, ha nem szenvedünk hiányt kreativitásból és kézügyességből.

Anna, egy lengyel művész rajong a természetért és a művészetért egyaránt, így két hobbiját összekombinálva születnek meg lenyűgöző alkotásai. Olyan fából készít dolgokat, amelyeket erdei kirándulásai során gyűjt össze. Először felszeletelei, lecsiszolja, előkészíti, majd kiszárítja a fát, az alkotás része csak ezután következik. Elsősorban mágikus képekkel tölti meg a sokszor ékszernek, kulcstartónak készülő fa lapocskákat. 

Hogy miért szeret fával dolgozni? Azt vallja, hogy ez az anyag nagyon különleges, ugyanis minden egyes fának saját lelke és története van, tehát a fából készült alkotásai igazán egyediek és különlegesek. 

Ha kedvet kaptatok hasonló tartalmak elkészítéséhez, POSCA és lakkfilceinkkel, valamint Uni PNA-125 markerünkkel bármilyen felületre kedvetekre alkothattok, amelyeket lakkal fixálva pedig még tartósabb eredményt érhettek el! 

A lengyel művész fa-festményeinek képi világában is főként az erdő és misztikum találkozása jelenik meg. Nézzétek csak, ti melyiket választanátok? 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forrás: boredpanda.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr3314557570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása