Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Lánybúcsúra készülsz?

2018. augusztus 14. 06:25 - Uni-Verzum

Tuti tippek, hogy 100%-ig egyedi legyen! I. felvonás

Tombol a nyár, egymást érik az esküvők. Valaki jobban, valaki kevésbé igényli ezt a fajta bulizási módot az esküvőt megelőző időszakban. Az egészen szolid, filmnézős estétől kezdve a chippendale showig elég széles a paletta, manapság már számtalan lehetőség közül válogathatunk. Természetesen megvannak a jól bevált programok, megszokott feladatok és nélkülözhetetlen kellékek, amelyek mind egy tökéletes lány vagy legénybúcsú kellékei. Az ember lányát azonban sokszor kihasználják és egy-egy kellék árát aranyrúdban mérik. Gondoltatok már arra, hogy a saját készítésű dolgok mennyivel egyedibbek és mennyit lehet velük spórolni? Nem utolsó sorban nem jön veled szembe az utcán és cseppet sem unalmas. Szinte az összes kellék beszerezhető kreatív hobbiboltban. Kreativitásodnak csak a képzeleted szab határt, de azért mi összegyűjtöttünk néhány tippet, nézzétek csak:

 

unadjustednonraw_thumb_40.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_3d.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_475.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_476.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_477.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_49.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_478.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_479.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_47f.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_472.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_47d.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_47a.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_481.jpg

 

 Akár még idén, akár valamikor a jövőben kerül sor arra, hogy egy szuper csajbulit szervezzetek a barátnőd esküvője előtt, érdemes időben elkezdeni legfőképp azt tartva szem előtt, hogy milyen típusú az illető, akit búcsúztattok. Hiába szeretnénk kellemetlen feladatokkal traktálni vagy bulizni kifulladásig, ha ő csak egy beszélgetős estére vágyik. A dekorációnak viszont ebben az esetben is engedjetek teret! 

 

 

A képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr2514179625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása