Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Dekorációs ötlet: saját díszítésű, karácsonyi alátét!

2020. november 20. 08:56 - Uni-Verzum

1_4.jpg

Megmutatunk egy nagyon egyszerű és trendi dekorációs ötletet: parafa poháralátétet UNI PX-20/21-es markerrel díszítünk, és egy nagyon bájos karácsonyi dekorációt hozunk létre. 

 Ehhez szükségünk less az alábbiakra:

  • Sima parafa poháralátét
  • PX-20 vagy PX-21-es lakkfilc (az általunk használt színek: zöld, piros, fehér, világoszöld) – de ezek a színek bátran megváltoztathatók más színekre
  • 1 db borospohár

 A parafa egy természetes anyag, amivel nem mindig egyszerű dolgozni. Ehhez a tutorialhoz az UNI Paint Markert választottuk (PX-20, PX-21), mivel ez a lakkmarker minden felületre tökéletesen használható. Az olaj- és kitörölhetetlen pigment tintájú alapnak köszönhetően átlátszatlan és egységes színt tudunk elérni, amely tökéletesen lefedi a parafa alátét barnaságát.

Lépésről lépésre így készült:

  1. lépés: Egy borospohár segítségével rajzoljunk egy kört a poháralátétre, amely a koszorú alapja lesz. Ehhez sötétzöld PX-20-at használtunk.

2_4.jpg

 

2. lépés: A rajzolt körből ugyanazzal a sötétzöld filccel rajzoljunk kis ágakat, amelyek a fenyőlevelet szimbolizálják. Majd adjunk mélységet a koszorúnak úgy, hogy világoszöld filccel a sötétzöld ágak alá árnyékot húzunk. Ehhez PX-21 világoszöld markert használtunk.

3_1_1.jpg

3_2_1.jpg

3. lépés: Most jöhet a koszorú díszítése karácsonyi csecsebecsékkel azzal a színnel, amit szeretnénk.

Mi hagyományos karácsonyi színeket választottunk: pirosat és fehéret. Közepes vastagságú filcet használtunk (PX-20), így nem csak egy kis pont jelképezi a kis karácsonyi díszeket.

4_1_1.jpg

4_2_1.jpg

4. lépés: A koszorú közepébe bármit rajzolhatunk… egy kis piros szívet, egy arany csillagot, ezüst hópelyhet vagy épp a vendégek nevét is beleírhatjuk… engedjük szabadra a fantáziánkat.

Egy dolog biztos, ez a kis karácsonyiasítás meg fogja lepni a vendégeket, amikor felemelik a poharat és felfedezik a bájos kézi dekorációt!

5_4.jpg

 

Mindenkinek gyönyörű alkotásokat és jó időtöltést kívánunk a karácsonyi szezonra!

 

Ünnepi dekorációdhoz szerezd be a tökéletes kellékeket a FIRKABOX webshopjából - www.firkabox.hu 

Még több karácsonyi inspirációért kövess minket online felületeinken: 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr5416292054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása