Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Fura karácsony

2013. december 23. 14:42 - Uni-Verzum

Azt már megszokhattuk, hogy évről évre más a trend a karácsonyfadíszítés terén, de még mindig ragaszkodunk a fenyőfa illatához, néhány kedvenc díszhez, a szaloncukorhoz a fa alatt....Vagyis pontosítva Mi még ragaszkodunk....Mások viszont igazi újítók ezen a területen.

Itt most nem arra gondolunk, hogy legyen az ünnep kékbe, zöldbe, pirosba, aranyba, ezüstbe vagy netán pinkbe öltöztetve, hanem arra, hogy a fák kivágása helyett válasszunk alternatív megoldást a díszítéshez.

silver-christmas-tree21.jpg theblingthing.jpg

Nézzük sorra a kedvenceinket.

Könyvmolyoknak, az irodalom szerelmeseinek kötelező darabok:

diy-book-christmas-tree.jpg

DIY-christmas-trees-hard-cover-2.jpg
Igazán kreatív megoldások is születtek az idén. A macskák felvonultatása és az összegyűjtött tojástartók jól mutatnak akármelyik nappaliban. Ha babonás vagy, akkor inkább kerüld el a fekete macskákat a díszítésnél.

1496632_803474773012101_270545655_n_1.jpg

70478.jpg

Ha ehető karácsonyfát szeretnél az idén, akkor arra is találtunk különféle megvalósításokat az egészségestől a cukorbombákig:

edible-fruit-tree-christmas.jpg

img_440860k.jpg

c100df5322f7e0a6cf72aca7d6aaa937.jpg

fruit_veggie tree.jpeg

A végére maradtak az abszolút egyedi fahelyettesítők. Eddig nem is gondolkoztunk el azon, hogy az állvány vagy a létra másra is alkalmas. Nem is beszélve arról, hogy a párnák nem csak az alváshoz hasznosak.

ladder-tree.jpg

DIY-Mini-Xmas-Tree-From-Palm-Stalk.jpeg

Creative-DIY-Christmas-tree-ideas5.jpg

Creative-DIY-Christmas-tree-ideas13.jpg







Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uniballuniverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr385705611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása