Uniball Univerzum

Csak kreatívan!

Ünnepi ruhát öltenek a falak

2019. szeptember 17. 10:39 - Uni-Verzum

Egy design falfestő gyönyörű alkotásai

Szabó Szonja falfestő művész, az Art by Heart megálmodója és tulajdonosa bármikor otthont varázsol egy lakásból és mosolyt csal az ingatlantulajdonosok és lakók arcára.

Munkái során számos szempontot figyelembe véve dekorálja a falakat és varázsolja élettel telivé azokat. Kifaggattuk Szonját hivatásáról és hobbijáról egyaránt, fogadjátok szeretettel a vele készített interjút és ismerjétek meg őt és alkotásait.

img_7893.jpg

 

Már gyerekkorodban is érdekelt a művészet? Szerettél alkotni, rajzolni?

Talán nem is kifejezetten a „művészet” érdekel, hanem az alkotás. Az, hogy a semmiből az ember létrehoz valamit és a folyamatban pedig örömét leli. Az általános iskolát tulajdonképpen végig olvastam és rajzoltam, aztán ez a lelkesedés egy időre alább hagyott.

 

Hogyan jött a faldekorálás ötlete?

A szüleim már gyerekkoromban megengedték, hogy fessek a szobám falára, lenyűgözött a nagy szabad felület. Sokkal kevésbé behatárolt, mint egy lap.Ez a hobbid és a hivatásod egyben?

Igen. Bár nem ezt tanultam, ebben lelem örömömet, így felhagytam azzal, hogy közgazdászként irodai munkát végezzek. Habár biztos voltam benne, hogy a festést fél-egy év alatt megunom és visszamegyek a „fehérgallérosok” közé, nem ez történt. Mostanában volt a 3 éves évfordulója, hogy kizárólag falfestéssel foglalkozom.Milyen anyagokkal dolgozol?

Sima beltéri falfesték, színező paszta vagy pedig (a leggyakrabban) akrilfestékkel.

img_8036.jpgÁltalában kész kérésekkel fordulnak hozzád, vagy kikérik a véleményed, esetleg azt mondják: “Légy kreatív!”?

Mindegyik előfordul. Leginkább egy közepesen határozott elképzeléssel érkeznek hozzám az emberek, amit utána a lakásra és a megrendelői igényekre, személyiségre szabva revízió alá vetünk.Melyik munkádra vagy a legbüszkébb?

Nem tudnék csak egyet kiemelni, mindig az éppen készülő az aktuális kedvencem, máshogy talán nem is lehetne csinálni. Persze vannak festmények, amik jobban a szívemhez nőnek, vagy a megrendelő miatt, vagy a berendezés, a színek tetszettek nagyon.Melyik okozta a legnagyobb kihívást?

Az első munkáké, amikor még nem volt rutinom a „mit-hogyan”-t illetően.Melyiknek tartott a leghosszabb ideig a kivitelezése?

Erre is az a válaszom, hogy az elsőké. Ugyanis, amik az elején még szinte egy hetet vettek igénybe, azokat ma már 1-1,5 nap alatt elkészítem.Van olyan ötlet a fejedben, amit mindenképp szeretnél megvalósítani? Ha igen, lehet tudni, mi az?

Szeretem a nonfiguratívabb, művészesebb vonalat, így néha beiktatnék 1-1 absztrakt festményt is. De összességében igyekszem mindig megvalósítani az elképzeléseimet, így például ilyen vászonképeim már vannak is.


Milyen színekkel szeretsz legjobban dolgozni?

Nem egy konkrét szín az, amit szeretek, hanem a színátmeneteket, a kontrasztokat. Szóval a színeket egymás mellett úgy, hogy az sose legyen túl sok. Nagyon szeretek színt keverni és árnyalatokkal átmeneteket festeni.

img_7045.jpg

Amikor kapsz egy megrendelést, miket veszel figyelembe? A megrendelő személyisége, a fényviszonyok mennyire játszanak szerepet egy-egy alkotásnál?

Igyekszem minden fontos szempontot figyelembe venni. A lakás stílusa, a kiegészítők mennyisége, mérete, a helyiség világossága és igen, a megrendelő személyisége is egy fontos faktor. Ehhez meg kellett tanulnom kezelni például azt, hogy bár én a „kevesebb több” elvet vallom, ezzel nem mindenki ért egyet. A munkám egyik legérdekesebb része pont a megrendelők megismerése.Mik a terveid a jövőre nézve?

Lassan életem egy olyan szakaszába érek, amikor a karrier és az önmegvalósítás egy kis időre háttérbe szorul majd, de a falfestést mindenképpen szeretném megtartani, mert az Art by Heart-ot nagyon a saját gyerekemnek tartom, így nem tudnám feladni. Ugyanakkor kifejezett célom, hogy nagyobb hangsúlyt fektessek a vászonképekre, amit a webshopom létrehozásával már valamilyen szinten el is kezdtem.

 

img_8763.jpg

 

img_7997.jpg

 

img_7178.jpg

img_7311.jpg

 

img_6330.JPG

 

img_6451.jpg

img_1195.JPG

img_2142.JPG

img_4178.jpg

img_4321.jpg

img_4865.jpg

Szólj hozzá!

Futás a művészetért!

2019. augusztus 14. 10:47 - Uni-Verzum

Avagy egy futó elképesztő "running art" művei

Úgy gondoljuk, hogy a futás és a sport már önmagában is elképesztő teljesítmény, hát még ha valaki ezt művészettel ötvözi! Gondoltatok már arra, hogy amikor elindultok futni, előtte megszületik egy kép a fejetekben és a térképen "kirajzoljátok" azt? Ha Ti még nem is, a San Francisco-i származású Lenny Maughan megtette. 

A Strava nevezetű applikáció segítségével bámulatos útvonalakat "rajzol" (akarjuk mondani fut) a térképen, San Francisco utcáin. 

Lenny sokszor igazán elképszető kilométereket teljesít egy-egy alkotás megvalósításához. "Frida Kahlo" c. mesterművéhez például 29 mérföldet (közel 47 km) és legalább 6 órát futott figyelve arra, hogy mindezt hiba, azaz útvonal tévesztés nélkül valósítsa meg, ugyanis szó szerint egyetlen rossz lépés, és kezdődhet minden elölről. 

A férfi 3 éve kezdte ezt a fajata művészetet, az úgynevezett "running art"-ot és mára már több mint 30 egyedi alkotással büszkélkedhet. 

Egy biztos, számára nem unalmas a futás! 

Nézzétek meg alkotásait, ez az igazi SportArt! 

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-2-5d3ac4a31ef32_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-24-5d3ac4c595072_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-19-5d3ac4be41ddb_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-18-5d3ac4bca2802_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-3-5d3ac4a4cbf52_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-5-5d3ac4a8c03ac_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-10-5d3ac4b12485c_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-13-5d3ac4b564c9f_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-17-5d3ac4bb3056b_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-20-5d3ac4bfa0751_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-22-5d3ac4c2c3e5c_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-4-5d3ac4a6c1a07_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-8-5d3ac4adf0e17_700.jpg

 

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-9-5d3ac4af79f57_700.jpg

frida-kahlo-running-art-lenny-maughan-5d3ac71d9eca7_700.jpg

 

Forrás: Lenny Maughan

 

Szólj hozzá!

Álljon meg egy novellára!

2019. július 08. 13:55 - Uni-Verzum

A JcDecaux és az UNI Mitsubishi Pencil magyarországi képviseletének novellaíró pályázata

Az UNI Mitsubishi Pencil magyarországi képviseleteként évről évre próbálunk valami értékeset, maradandót alkotni. Évek óta intenzíven támogatjuk a hazai művészeket, lehetőséget biztosítunk rendezvények keretében kipróbálni, megszeretni például a Posca festő markereket.

Az idei évben a fókuszt az írásra, az írás adta önkifejezésre, szabadságra helyeztük, így került sor egy nagyszabású novella pályázat támogatására, amelyet a JcDecaux szervezett. Országszerte plakátok hívták fel a figyelmet a novellaíró pályázatra megállókban. Immáron pedig a nyertes novellákat olvashatják az utasok, amíg várakoznak a buszra, villamosra.

A plakátokon az UNI ikonikus terméke, egyben a kampány nagykövete, az UB-150 EYE roller toll látható. Ez talán a világon a legismertebb UNI toll, amely lelkét a speciális, kitörölhetetlen tinta adja, az írás pedig örömteli, lágy, gördülékeny. Az UNI felismerte, hogy a nemzetközi tendencia alapján az emberek egyre kevesebbet írnak kézzel, így egyre kevésbé használnak tollat. Ezzel sok érték elvész, számos képesség nem megfelelően fejlődik ki. Ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy népszerűsítsük magát az írást, így nem volt kérdéses számunkra, hogy támogatunk egy olyan pályázatot, amely pont erről szól.

2019-ben több, mint 4000 pályázat érkezett be, amelyek zsűrizését Grecsó Krisztián (József Attila-díjas író) elnökölte, munkáját Antal Nikolett (a Fiatal Írók Szövetségének társelnöke) segítette.

A záró rendezvény keretében Hegedűs D. Géza Kossuth és Jászai Mari díjas színművész előadásában hallgathattuk meg a nyertes novellákat. Mindenkinek szívből ajánljuk, hogy elolvassa, rendkívüli alkotások.

Mindenkit arra biztatunk, hogy álljon meg egy novellára ebben a rohanó világban és elevenítse fel az olvasás izgalmas élményét!

Találkoztatok már valamelyik nyertes novellával a megállókban?

_e_l6815.JPG

 

_e_l6862.JPG

 

_e_l6951.jpg

 

_e_l6996.JPG

 

_e_l7054.JPG

 

dsc04710.jpg

 

dsc04797.jpg

 

Bővebb információ ITT elérhető.

Szólj hozzá!

20% kedvezmény a firkabox.hu oldalon minden hónapban

2019. június 14. 15:18 - Uni-Verzum

Kövessétek figyelemmel havi kedvenceinket!

Az UNI és a Firkabox webáruház csapata imád kedveskedni a vásárlóinak. Most sincs ez másképp, ugyanis úgy döntöttek, hogy minden hónapban kiválasztanak egy terméket, amelyet 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg egész hónapban!

Júniusban UNI PWE-5M folyékony krétájukra kaptok 20% kedvezményt!

Az UNI PWE-5M kategóriavezető folyékony kréta egy vízbázisú krétamarker, száradás után vízálló, de nedves törlőkendővel könnyen eltávolítható. Információs táblákra, feliratok készítésére, dekorálásra tervezve!
Üvegen, tükrön, fémen, műanyagon, sima, nem porózus felületeken, világító táblán is alkalmazható.
Vizes törlőkendővel eltávolítható. Plusz fluor színeivel figyelemfelhívó írás, rajzolat készíthetőek el könnyedén.
Gömb hegyű, vonal vastagsága: 1,8-2,5mm. Kapható színek: fekete, piros, lila, világoskék, fehér, fluor zöld, fluor narancs, fluor sárga, fluor pink, arany, ezüst.

juniusikedvenc.png

 

Havi kedvenceinkért kövessétek nyomon Facebook és Instagram felületeinket:

 

Facebook:

 Uni-ball UNIverzum

Firkabox

POSCArt

Instgaram: @firkabox

Szólj hozzá!

Véredben az írás?

2019. április 13. 16:36 - Uni-Verzum

Jelentkezz az "Álljon meg egy novellára!" c. pályázatra, és lásd viszont művedet!

PÁR PERC PRÓZÁVAL SZÓRAKOZTATJA AZ UTAZÓ KÖZÖNSÉGET A JCDECAUX – VAN, AMIÉRT ÉRDEMES LEKÉSNI A VILLAMOST.

Budapest, 2019. április 2. – A főváros és a megyeszékhelyek üde nyári színfoltjává váltak az kortárs szépirodalmi művekkel szórakoztató utasvárók: két éve elindított kezdeményezésével a JCDecaux a tömegközlekedők várakozással eltöltött perceit teszi tartalmasabbá, kellemesebbé.

Aligha akad már olyan közösségi közlekedést használó utas, aki ne találta volna szembe magát nyaranta a főváros és a megyeszékhelyek megállóiban kihelyezett novellákkal. A JCDecaux azzal a céllal indította útnak két éve az Álljon meg egy novellára! pályázatát, hogy szórakoztató perceket szerezzen a buszra vagy villamosra váróknak."Az írók országa vagyunk. Telis-tele titkos vágyakkal, rajongással, büszkeséggel, hogy ezen a cifra, gyönyörű nyelven írhatunk. A JCDecaux Hungary tavalyi novella-pályázata példátlan siker volt, tengernyi öröm, és még több remény. Muszáj folytatni." – fogalmazott Grecsó Krisztián.

Az esélyegyenlőség garantálása érdekében a nevezés idén is anonim. Így a szerzők valódi kilétére csak azt követően derül fény, hogy a zsűri kiválasztotta azt a húsz novellát, amelyeket az utazóközönség 2019 nyarán olvashat majd országszerte.

Fiatalokkal foglalkozó írószervezet társvezetőjeként tudom, hogy bármikor komoly tehetségek sétálhatnak be az ajtónkon. Éppen ezért mindig készen kell állnunk az újra, a meglepőre, a rendhagyóra, a zavarba ejtőre” – mondta Antal Nikolett, a Fiatal Írók Szövetségének társelnöke. Ő idén a zsűri tagja Korpa Tamás társelnökkel együtt, aki hangsúlyozta: „különösen nagy öröm, hogy a nyertes írásokkal rengetegen találkozhatnak, s a szövegek olvashatóak lesznek Magyarország városaiban.

A minimum 3600, maximum 4000 leütés terjedelmű novellákat május 1-ig lehet beküldeni. Egy szerző legfeljebb három, próza formátumú szépirodalmi alkotással nevezhet. A legjobbnak ítélt alkotás szerzője 300 ezer forintos pénzdíjban részesül, a második 200 ezer, míg a harmadik helyezett 100 ezer forintot kap.

A verseny a JCDecaux mellett az Uni-ball tollak magyarországi forgalmazójának főtámogatói, valamint a Líra Könyv és az Athenaeum Kiadó támogatói tevékenységével valósulhat meg.

 

A novellaíró pályázat bővebb információi és a jelentkezés részletes feltételei ITT találhatók.

main-image-2019-v6.jpg
Szólj hozzá!

Amikor természet és művészet találkozik

2019. január 12. 09:39 - Uni-Verzum

Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy a művészi energiáknak csak a képzeletünk szabhat határt. Szinte bármire alkothatunk bármivel, ha nem szenvedünk hiányt kreativitásból és kézügyességből.

Anna, egy lengyel művész rajong a természetért és a művészetért egyaránt, így két hobbiját összekombinálva születnek meg lenyűgöző alkotásai. Olyan fából készít dolgokat, amelyeket erdei kirándulásai során gyűjt össze. Először felszeletelei, lecsiszolja, előkészíti, majd kiszárítja a fát, az alkotás része csak ezután következik. Elsősorban mágikus képekkel tölti meg a sokszor ékszernek, kulcstartónak készülő fa lapocskákat. 

Hogy miért szeret fával dolgozni? Azt vallja, hogy ez az anyag nagyon különleges, ugyanis minden egyes fának saját lelke és története van, tehát a fából készült alkotásai igazán egyediek és különlegesek. 

Ha kedvet kaptatok hasonló tartalmak elkészítéséhez, POSCA és lakkfilceinkkel, valamint Uni PNA-125 markerünkkel bármilyen felületre kedvetekre alkothattok, amelyeket lakkal fixálva pedig még tartósabb eredményt érhettek el! 

A lengyel művész fa-festményeinek képi világában is főként az erdő és misztikum találkozása jelenik meg. Nézzétek csak, ti melyiket választanátok? 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forrás: boredpanda.com

Szólj hozzá!

20 meseszép őszi dekor tipp!

2018. november 10. 12:10 - Uni-Verzum

"Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem." 

/Petőfi Sándor/

Ti is így vagytok ezzel? Színpompa, hideg reggelek, harmat, dér, avar illat és még sorolhatnánk az évszak szépségeit. 

Egy őszi kirándulás során, a kertben, szabadban rengeteg hasznos kellékre és természet adta kincsre bukkanhattok, melyekből csodaszép dekorációkat készíthettek az ősz jegyében. 

Összegyűjtöttük Nektek a legjobb ötleteket:

21062e8a7bf5f5e09f3ac4b95ee820ac.jpg

 

083ca87b4fe312dd81ccf104f23eacbe.jpg

 

1637ddcd7158ea9af2dc40dc8e09db13.jpg

 

193e3773f04f2a594aec9679f1e43701.jpg

 

31a85e4046a502ffb7b9846a16e45f9e.jpg

 

32d1e3e7ba7770443c9e4cef08d634e2.jpg

 

3360e1a30f0c4c1097a6179886d51f5d.jpg

 

490aa99c626fcc68db9bbf84b73483dc.jpg

 

5bd1d3739b83352377be6cd15ff90687.jpg

 

62f1121df5b3b55800d721945c8ac41b.jpg

 

7524ca5aa1a5386a7df043f2585770ff.jpg

 

7f93f5768d00e96fb97362c459ab3e3e.jpg

 

874ce74359f219ad4e2d2ac9576290e7.jpg

 

9140fd8241f3fe62a650235af6e5fdc4.jpg

 

9662d144be4a882ca1e38efbd4642825.jpg

 

aaadcfed98b6d269b4e2db6dc9ac985e.jpg

 

ba23977d0a85cef5c0ca4a96ff2ebda3.jpg

 

e0d545f887bb31c634220320bcd30525.jpg

 

2ea0054806bf4578e1242124cc9555ae.jpg

 

01bagoly-600x600.jpg

 

Ha kedvet kaptatok, próbáljátok ki tippjeinket és osszátok meg velünk a teler@teler.hu e-mail címen, vagy Facebook felületeink valamelyikén:

POSCArt Hungary

Firkabox 

Uni-ball UNIverzum

 

Kellemes alkotást kívánunk! 

 

 

 

Képek forrása: Pinterest

 

 

Szólj hozzá!

Lásd mozaikban a világot

2018. szeptember 23. 18:30 - Uni-Verzum

20 elképesztő LEGO® alkotás

Nathan Sawaya egy díjnyertes művész, aki döbbenetes alkotásokat kreál LEGO-ból. 

Művei számos múzeumban, galériában és kiállításon fellelhetők világszerte. 

Sawaya-ra nemzetközileg először 2004-ben figyeltek fel, amikor korábbi munkáját feladva elhatározta, hogy életét LEGO szobrok építésének szenteli. 

Hihetetlen, de a művész LEGO alkotásai között megtalálható a Brooklyn híd 2,1 méteres mása, egy életnagyságú T-Rex és az 1,8 méter magas "lefagyasztott" Han Solo szobor. 

Íme, néhány kép lenyűgöző munkásságából:

 

Nathan Sawaya munka közben

"Idősek"

"A gondolkodó"

"A sikoly"

"Húsvét szigetek"

"Whistler anyja"

"Buddha"

"Úszás"

"Starry night"

"Michelangelo"

"Mona Lisa"

"Krikett"

 "Elragadás"

 "T-Rex"

 "Amerika szíve"

 "A kis felügyelő"

 "A bőr"

 "Segítség"

 "Az arctalan"

 "Együtt"

 "Az ember a falban"

Forrás és bővebb információ: www.brickartist.com 

Szólj hozzá!

Legénybúcsúra készülsz?

2018. augusztus 15. 11:04 - Uni-Verzum

Tuti tippek, hogy 100%-ig egyedi legyen! II. felvonás

Igaz, nemsokára szeptember van, de még mindig nem ért véget az esküvő, valamint az azt megelőző lány-és legénybúcsú szezon. Korábbi bejegyzésünkben kiveséztük azt, hogy mi a tökéletes leánybúcsú titka, DIY tippeket, ötleteket adtunk, amitől egyedi lesz a nagy nap előtti nagy nap!

Ugye ismeritek az elméletet, miszerint a nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról érkeztek? Ki ért vele egyet? Mi bizonyára mindenképp, ezért hát, hogy a legénybúcsúról se feledkezzünk meg megkérdeztük férfi kollégáinkat, barátainkat, hogy mi az, amit szívesen bevállalnának a saját készítésű dolgok közül. Ha valakinek a társaságból jó fej a barátnője, esetleg ő is segíthet a gyártásban. Uraim, lássatok túl a paintball, airsoft, töménytelen mennyiségű ivás és táncoslány klasszikus programokon. Persze, ezek is mind elmaradhatatlan kellékei egy jó legénybúcsúnak (persze ez függ a vőlegény természetétől is) de talán értékelni fogja a kreativitást. Kezdésnek mit szóltok például egy horror tematikájú szabadulószobához? 

De, ha már a dekorációnál tartunk:

7aa1ba33048021c7fff641853f019fd0.jpg

 

1cbe248b88896ee3d555570041e83606.jpg

 

daa909b985b81e775494d014b1cbc96d.jpg

 

38ebdcb330bdbcea4d49d3aec92bf15a.jpg

 

5ff7c15d15bae9a1c9387180b118b947.jpg

 

63cb7bb7ea51cb6ff42eb185328d49fe.jpg

 

a648abbd13eba62c99d969d700d4a327.jpg

 

af01a33edf3f78735c78e9937aa7ae62.jpg

 

f6165791e7cef22ac05fd8d696ed1079.jpg

 

A képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá!

Lánybúcsúra készülsz?

2018. augusztus 14. 06:25 - Uni-Verzum

Tuti tippek, hogy 100%-ig egyedi legyen! I. felvonás

Tombol a nyár, egymást érik az esküvők. Valaki jobban, valaki kevésbé igényli ezt a fajta bulizási módot az esküvőt megelőző időszakban. Az egészen szolid, filmnézős estétől kezdve a chippendale showig elég széles a paletta, manapság már számtalan lehetőség közül válogathatunk. Természetesen megvannak a jól bevált programok, megszokott feladatok és nélkülözhetetlen kellékek, amelyek mind egy tökéletes lány vagy legénybúcsú kellékei. Az ember lányát azonban sokszor kihasználják és egy-egy kellék árát aranyrúdban mérik. Gondoltatok már arra, hogy a saját készítésű dolgok mennyivel egyedibbek és mennyit lehet velük spórolni? Nem utolsó sorban nem jön veled szembe az utcán és cseppet sem unalmas. Szinte az összes kellék beszerezhető kreatív hobbiboltban. Kreativitásodnak csak a képzeleted szab határt, de azért mi összegyűjtöttünk néhány tippet, nézzétek csak:

 

unadjustednonraw_thumb_40.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_3d.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_475.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_476.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_477.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_49.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_478.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_479.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_47f.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_472.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_47d.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_47a.jpg

 

unadjustednonraw_thumb_481.jpg

 

 Akár még idén, akár valamikor a jövőben kerül sor arra, hogy egy szuper csajbulit szervezzetek a barátnőd esküvője előtt, érdemes időben elkezdeni legfőképp azt tartva szem előtt, hogy milyen típusú az illető, akit búcsúztattok. Hiába szeretnénk kellemetlen feladatokkal traktálni vagy bulizni kifulladásig, ha ő csak egy beszélgetős estére vágyik. A dekorációnak viszont ebben az esetben is engedjetek teret! 

 

 

A képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá!